Vodice

Vodice er en sjarmerende kystby beliggende i Dalmatia ved Adriaterhavskysten. Innbyggertallet er kun ca 10000, men mangedobler seg i turistsesongen. Her opplever man et fantastisk klima, krystallklart vann og et variert tilbud for store og små. Gode bademuligheter på strendene i og rundt byen, delta på utflukter med båt eller i ulike sportsaktiviteter. Sentrum består av koselige steinhus og ligger sentrert rundt båthavnen. Her ligger restauranter, is- og cocktailbarer på rekke og rad.

Byen ligger midt mellom flyplassene i Zadar (62 km) og Split (64 km). For gjester som kommer med fly er det akkurat det samme hvilken by man flyr til – velg den som gir rimeligst og best flybilletter er vårt råd!

Vodice er også et ideelt utgangspunkt for utfart til mange severdigheter i Kroatia. De som ønsker å oppleve kulturen og det ekte Kroatia anbefales å leie her, også utenom høysesongen. Flere byer i nærheten har flotte, gamle festningsverk. Trogir som står på Unesco’s verdensarvliste, ligger kun 58 km unna, og Primosten kun 39 km unna. Legg gjerne også et besøk til Split (avstand ca. 86 km) og Sibenik (avstand ca. 11 km). Les mer via linkene under:

Norsk informasjonsside | Offisiell turistinfo (engelsk) | Kart over Vodice | Panorama | Webkamera Vodice havn