Villa Bachelor

Tre-etasjes villa i nord på eiendommen. Hver etasje er en stor, fullt utstyrt, høy standard leilighet med alle fasiliteter. Leilighetene er navngitt med bokstaven A foran. Øverste etasje (A3) er ikke tilgjengelig for utleie, da det er her vertene våre bor. Våre verter er der for å sikre at alt er ok for våre gjester. De rengjør og tilbereder villaen og leilighetene mellom gjestene, de ønsker nye gjester velkommen, og de rengjør bassenget og uteområdet når gjestene er til stede. Områdene som er tilgjengelige for våre gjester inkluderer høy etasje, leilighet A1, og første etasje, leilighet A2.

Villaen har et pent tilberedt uteområde med et stort og dypt svømmebasseng, et utekjøkken / spisestue, en utendørs dusj, et utendørs toalett og solsenger tilgjengelig for gjestene.

Når du leier en enkelt leilighet (A1 eller A2), er uteområdet og bassenget delt med en annen gjestefamilie. Når du leier hele villaen, har våre gjester både leiligheter til disposisjon og uteområdet med bassenget helt for seg selv.