Våre villaer og leiligheter

Ferieleiligheter av høy standard med svømmebasseng

4 ferieleiligheter til leie i Vodice, Kroatia. Tilhører to villaer med hvert sitt svømmebasseng.

De to villaene, Villa Bachelor og Villa MM&HDS, ble ferdigstilt sommeren 2014. Villa MM&HDS er den eneste med kjeller, men for øvrig er byggene basert på samme tegninger med kun mindre forskjeller. Villa Bachelor med leilighet A1 og A2 ligger nord og Villa MM&HDS med leilighet B1 og B3 syd på tomten. Hver villa har sitt eget uteområde med svømmebasseng, utedusj, toalett, solsenger og grillhus. Uteområdet og bassenget deles av tre leiligheter i hver villa. God størrelse på bassengene (9-10m).

Leilighetene er romslige på 130 kvadratmeter og preges av gjennomgående meget høy standard. Sydvendte terrasser på 30 kvadratmeter i tillegg til 2 luftebalkonger fra soverommene mot nord. Leies ut på ukesbasis til ordensmennesker.

Beliggenhet i et rolig boligstrøk uten gjennomgangstrafikk, på en høyde over sentrum i Vodice. Her har man kort avstand til strand og restauranter, samtidig som man bor og sover i et rolig område, skjermet fra trafikkstøy og uteliv. Klikk her for å se beliggenheten med Google Maps

Bildene under gir noen glimt av villaene, interiøret, utsikten og uteområdene med basseng og grillhus. Bruk menyen til venstre for å se nærmere på hver enkelt leilighet.

Videoen nedenfor gir et inntrykk av villaene og uteområdene med basseng og grillhus: