Tilbakemeldinger fra gjester

0
0,0 rating
0 av 5 stjerner (basert på 0 anmeldelser)


Bursdagsfeiring med familien i Vodice.

5,0 rating
4. august 2019

Vi var en gruppe på 18 personer i alderen 14-80 år som leide 4 leiligheter i perioden 15-22/9-2018, for å feire 60 og 80 års dager. Alle skryter av hvor fint og rolig det var på området, kvaliteten på leilighetene og med de ypperlige ute anleggene med 2 svømmebasseng. Alija og frue var et meget hyggelig vertskap . God service av Taxi Vodice, som hentet og bringte oss fra og til flyplassen i Split og forøvrig ved behov.
Mange gode restauranter i sentrum av Vodice, og ypperlige badestrender.
Vi kommer gjerne tilbake!

Terje Dreier Johansen

En flott ferieleilighet !

5,0 rating
3. august 2019

Vi var 3 generasjoner som bodde i leilighet B1 i en uke. Stedet var akkurat slik vi hadde et håp om! I tillegg var det veldig praktisk (og hyggelig) å ha vertskapet boende på stedet. Alt fungerte helt utmerket! Vi anbefaler dette stedet!

Arne-Kristian Eliassen

Avslappande ferie i flotte leiligheter og med kjekt vertskap

5,0 rating
24. juli 2019

Me var 2 familiar (8 personar) som budde 9 dagar i 2 leiligheter.
Store og flotte leiligheter og utrulig bra uteområde. Hadde bassenget og grillhuset for oss sjølv under heile oppholdet. Godt utstyrte leiligheter.
Var eit stykke å gå til sentrum/stranda (1,5 km), så vart mest bassenget for oss, noko som passa våre familiar bra.
Kanskje lurt å leiga bil, slik at ein kan kjøra til strender som ikkje er så mykje folk på eller for å sjå seg rundt.
Me hadde ein tur til Sibenik som har ein veldig koselig gamleby.
Supert å kunna bruka syklar for å sjå seg omkring eller for å handla.
Einaste me savna var eit spisebord på terrassen i øverste etasje.
Mehra og Martin var eit ypperlig vertskap som verkeleg gjorde alt for at me skulle trivast, veldig hyggelige og serviceinnstilte.
Anbefaler plassen på det sterkaste!

Laila Borge

Flotte leiligheter og hyggelig vertskap

5,0 rating
21. juli 2019

Vi er en familie med tre gutter i alderen 6-17 år. På Vodice Memas koste vi oss alle sammen. Leiligheten og uteområdet levde absolutt opp til de høye forventningene vi hadde fått gjennom å se bilder på nettsiden. Store, luftige rom med meget høy standard. Rent , ryddig og innbydende. Bassenget og uteområdet holdt samme høye standard. Koselig med planter, druer og andre frukter. Veldig praktisk med toalett rett ved bassenget.
Oppfølgingen og ivaretakelsen var enestående, både før og under oppholdet. Veldig god informasjon på forhånd. Hyggelig og serviceinnstilt vertskap som virkelig bidro til at vi fikk noen flotte feriedager.
Vi hadde leid en leilighet og reiste sammen med en annen familie som bodde i en annen leilighet. Vodice Memas egner seg godt for opptil 4 familier som vil reise sammen.
Vodice var en koselig by. Det tar bare 20 minutter å spasere, men det var også mulig å låne sykler på Vodice Memas. Flotte strender med mulighet for lek og aktiviteter for barna.
Vi kommer gjerne tilbake!

Gjermund TorkildsenHar dere nylig vært gjester hos oss?

I så fall setter vi stor pris på tilbakemelding om hva dere syns om oppholdet. Gi oss karakter i skjemaet under og litt forklarende tekst til som begrunnelse. På forhånd takk:-)De som har en Google konto kan også gi oss en anmeldelse via Google Maps. Dere finner oss der ved å søke på f.eks. ‘Villa Bachelor, Zatonska ulica, Vodice, Kroatia‘.