Oppgraderinger til 2023-sesongen

Vi prøver å forbedre tjenesten vår litt, år for år. To slike forbedringer er gjort før denne sommersesongen:

Nye trapper fra terrassen til A1 ned mot bassengområdet

Gjester som bor i A1 trenger ikke lenger å gå ut av hovedinngangen og gå rundt villaen for å komme til bassengområdet. Bare gå ut skyvedørene fra stuen til terrassen foran og fortsett ned til bassenget.

Ny fast solskjerming

Vi elsker alle solen i Vodice, men skygge er fortsatt nødvendig nå og da. Vinden i Vodice gjør solskjerming vanskelig til tider. Vi har tilbudt parasoller til våre gjester de siste årene og prøvde så godt vi kan å feste dem med tunge steiner og tau, men dette har ikke vist seg å være en god, varig løsning. I år kan vi presentere en bedre, fast løsning. Flott for å sikre skygge på våre toppterrasser og ved begge bassengområdene.

Oppgraderinger til 2023-sesongen Read More »

Våren 2022

I Vodice våren har overtatt. Blomstene spirer, og temperaturen er over 20 grader celsius allerede.

Vi har fortsatt god kapasitet store deler av sesongen. For de av dere som har mulighet til å dra på ferie når som helst, anbefaler vi spesielt å reise til Vodice tidlig (april / mai / juni) eller på sensommeren (september / oktober).

Så hvis du lengter etter solskinn og varme, ikke nøl med å kontakte oss:-)

Våren 2022 Read More »

Våren er allerede godt i gang i Vodice

Her i Norge er vi nå i slutten av april truffet av en ny kuldebølge. Forhåpentligvis vinterens siste krampetrekningen her mot nord.

I Vodice har det vært vår lenge. Også der er det litt kjøligere enn normalen så sent i april, men blomstene spirer og temperaturen krysser snart 20 grader for godt.

Vi har fremdeles god kapasitet store deler av sesongen. For de som har mulighet til å velge ferietidspunktet fritt, anbefaler vi spesielt å reise ned tidlig (mai/juni) eller på sensommeren (september).

Covid-19 henger dessverre over oss en stund til. For de fleste er mye uavklart mtp. vaksinasjonstidspunkt og karentene-bestemmelser. Vi forstår godt at det er for risikabelt å låse ferietidspunktet uten noen retrett-mulighet. Denne våren og sommeren tilbyr vi derfor uforpliktende reservasjoner helt fram til 14 dager før avreise.

Lengter du etter sol og varme – ikke nøl med å ta kontakt:-)

Våren er allerede godt i gang i Vodice Read More »

Godt nyttår!

Vi åpner nå for utleie for sommeren 2021. De første forsendelsene av vaksine mot Covid-19 har startet og vi håper vel alle på en kommende sommer som er litt mer normal enn den har vært i 2020.

Mye er fremdeles usikkert. De fleste av oss vet ikke når vi kan bli vaksinert og ingen vet akkurat hvordan smittesituasjonen er ved inngangen til sommeren. Det gjør det vanskelig å forplikte en bestilling av feriebolig for sommerferien.

Bestiller dere hos oss, så krever vi ingen innbetaling på bestillingstidspunktet. Vi holder av ønsket ferieleilighet for dere i den tidsperioden (fra-til) dere ønsker og så avtaler vi endelig senest rett etter Påskeferien til neste år. Hvis dere lander på at dere ikke har mulighet til å reise likevel, så kansellerer vi bestillingen uten kostnad for dere. Vi skal uansett gjøre alt vi kan for å sikre gjestene våre et trygt opphold i samsvar med alle råd og krav kroatiske myndigheter retter mot private utleiere.

Godt nyttår! Read More »