Oppgraderinger til 2023-sesongen

Vi prøver å forbedre tjenesten vår litt, år for år. To slike forbedringer er gjort før denne sommersesongen:

Nye trapper fra terrassen til A1 ned mot bassengområdet

Gjester som bor i A1 trenger ikke lenger å gå ut av hovedinngangen og gå rundt villaen for å komme til bassengområdet. Bare gå ut skyvedørene fra stuen til terrassen foran og fortsett ned til bassenget.

Ny fast solskjerming

Vi elsker alle solen i Vodice, men skygge er fortsatt nødvendig nå og da. Vinden i Vodice gjør solskjerming vanskelig til tider. Vi har tilbudt parasoller til våre gjester de siste årene og prøvde så godt vi kan å feste dem med tunge steiner og tau, men dette har ikke vist seg å være en god, varig løsning. I år kan vi presentere en bedre, fast løsning. Flott for å sikre skygge på våre toppterrasser og ved begge bassengområdene.